SOMMER/HØST TURER MED ATV

Vi tilbyr 6 forskjellige safariturer med ATV som du ser i menyen til venstre. Generelle opplysninger for alle turene er:

Bekledning, hjelm, nødvendig turutstyr, bensing og forsikring er inkludert i prisen. Førerkort for bil er påkrevd for sjåførene av ATV'ene. Alle turene våre kjøres i godkjente løyper, og vi har med oss dyktige lokalkjente villmarksguider som legger stor vekt på sikkerhet. Safari 4, 5 og 6 kan utvides med flere døgn og lengre kjøring på forespørsel. De som skal jakte eller fiske underveis, er selv ansvarlig for at alle kort og avgifter er betalt før turen tar til.

Safari 1:

En smak av Finnmarksnaturen
En minnerik tur hvor vi drar til den eksotiske Altaelva eller  på Bæskades, som er en del av den ville og vakre Finnmarksvidda. Enkel servering. Varighet ca. 1,5 timer.

Safari 2:

Fiskeopplevelser på 70 grader Nord
Vi drar til gode fiskevann på Finnmarksvidda for å lure røya eller ørreten. Eller vi kan ta en litt lengre kjøretur med ATV på vidda. Enkelt måltid. Varighet ca.4 timer.

Safari 3:

Samiske opplevelser
Vær med og besøk en reindriftssame på hans sommerboplass. Her serveres velsmakende samisk måltid, tradisjonell joik og samisk kultur. Stor sjanse for reinsdyr. Varighet ca. 4 timer.

Safari 4:

Finnmarksvidda på langs
Vi følger den gamle veien fra Alta til Kautokeino. Der kan vi se og oppleve samisk kultur og besøke Juhls Silvergallery. Overnatting i lavvo ved et godt fiskevann eller i Kautokeino på hytte/villmarkssenter. Varihet 1 døgn.

Safari 5:

Opplev arktisk sommernatt
Vi kjører til leiren vår på Finnmarksvidda ved gode fiskevann og spennende jaktterreng. Overnatting på reinskinn i lavvo, i gode soveposer. Varighet minimum 1 døgn.

Safari 6:

Eksklusiv villmarksopplevelse
Som safari 5, men med vår egen villmarkskokk som tilbereder gourmetmåltidene med råvarer høstet fra Finnmarksnaturen. Vi overnatter i romslige gammer på komfortable feltsenger med myke reinskinn. Frister det med jakt eller fiske? Eller vil du bare "høre stillheteten" på den ville og vakre vidda? Vi skreddersyr turen etter dine ønsker. Varighet minimum 1 døgn.